SNOWBOARDEN IN DE DOLOMIETEN

Nooit 'Steppen'

Het skigebied van 'Andalo-Paganella' is erg geschikt voor snowboarders. Er zijn geen ‘vlakke’ stukken, u hoeft nergens te ‘steppen’ of te lopen. Voor de echte fanatieke snowboarder is er een funpark van 150 meter lang aanwezig. Lees hier meer over het funpark.

Het ski-gebied

Het ski gebied van ‘Andalo- Paganella’ ligt 5 minuten verwijderd van het hotel. Op 30 meter van het hotel vertrekt de skibus, maar u kunt ook gebruik maken van ons shuttle-busje, deze service bieden wij gratis aan. Het skigebied is 50 km. groot en heeft voor elk niveau en elke leeftijd wat te bieden. Doordat het gebied compact en overzichtelijk is, is het ideaal voor gezinnen met kinderen. De pistes zijn hier goed geprepareerd en men vindt aan de piste veel berghutjes waar men voor een goede prijs lekker eten en drinken kan.

Blauwe pistes: 15 km     Rode pistes: 35 km     Zwarte pistes: 3 km 
Mooie brede afdalingen. De dalafdalingen zijn behoorlijk pittig en deze zullen voor de minder geoefende snowboarder veelal een uitdaging zijn. Voor de beginners zijn er heerlijke brede blauwe afdalingen.
 

Skimap

 • Betaalbare wintersport (kinderen tot 8 jaar gratis) 
 • Sneeuwzeker en gevarieerd skigebied 
 • 
Bij helder weer prachtig uitzicht op het Gardameer
 • 53 km aan piste
 • Maximale hoogte: 2125 meter 
 • 14 liften waaronder 12 stoeltjesliften en 2 gondelliften
 • Nagenoeg geen wachttijden bij de ski-lift!
 • Funpark 


Betaalbare wintersportvakanties

Kinderen tot 8 jaar mogen gratis de pistes op. De prijzen voor skipassen, skihuur en skilessen liggen ver onder het gemiddelde. Ook het eten en drinken op de piste is in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een skivakantie is hier simpelweg nog betaalbaar.

Dagtocht special

Voor de mensen die een dagje naar een groter gebied willen, bieden we een dagtocht naar het  skigebied van Madonna di campiglio aan. Onder begeleiding van een gids een dagje toeren door de ‘Jet-set’ van Italië om daarna weer lekker terug te keren naar het hotel. Voor deze dag moet u wel enige ski-ervaring hebben en een geldige skipas voor het gebied van Madonna di Campiglio (dagpas). Wij kunnen dit aanbieden met minimaal 6 gasten.Terug naar winter Algemeen