skiËn in de dolomieten

Skiën in Italië

Skiën in Italië brengt het beste van twee werelden naar boven. De prachtige panorama’s van Frankrijk in combinatie met de gezelligheid op de pistes van Oostenrijk. Daarnaast kunt u hier nog echt genieten van lekkere zelfgemaakte maaltijden op de piste met een heerlijk glaasje wijn erbij.

Het ski-gebied

Het ski gebied van ‘Andalo- Paganella’ ligt 5 minuten verwijderd van het hotel. Op 30 meter van het hotel vertrekt de skibus, maar u kunt ook gebruik maken van ons shuttle-busje, deze service bieden wij gratis aan. Het skigebied is 53 km. groot en heeft voor elk niveau en elke leeftijd wat te bieden. Doordat het gebied compact en overzichtelijk is, is het ideaal voor gezinnen met kinderen. De pistes zijn hier goed geprepareerd en er zijn veel berghutjes waar men voor een goede prijs lekker eten en drinken kan.

Blauwe pistes: 15 km     Rode pistes: 35 km     Zwarte pistes: 3 km 
De dalafdalingen zijn behoorlijk pittig en deze zullen voor de minder geoefende skiër veelal een uitdaging zijn. Voor de beginners zijn er heerlijke brede blauwe afdalingen.
 

Skimap Paganella

 • Betaalbare wintersport
     (kinderen tot 8 jaar gratis skipas!) 
 • Sneeuwzeker en gevarieerd skigebied 

 • Bij helder weer prachtig uitzicht op het Gardameer
 • 53 km aan piste
 Maximale hoogte: 2125 meter 
 • 14 liften waaronder 12 stoeltjesliften en 2 gondelliften
 • nagenoeg geen wachttijden bij de ski-lift!
 • 1 Funpark 


Betaalbare wintersportvakanties

Kinderen tot 8 jaar mogen gratis de pistes op. De prijzen voor skipassen, skihuur en skilessen liggen ver onder het gemiddelde. Ook het eten en drinken op de piste is in een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een skivakantie is hier simpelweg nog betaalbaar.

Dagtocht special

Voor de mensen die een dagje naar een groter gebied willen, bieden we een dagtocht naar het  skigebied van Madonna di campiglio aan. Onder begeleiding van een gids een dagje toeren door de ‘Jet-set’ van Italië om daarna weer lekker terug te keren naar het hotel. Voor deze dag moet u wel enige ski-ervaring hebben en een geldige skipas voor het gebied van Madonna di Campiglio (dagpas). Wij kunnen dit aanbieden voor € 25,- per persoon met minimaal 6 gasten.

 


Terug naar winter Algemeen