GROEPS ACCOMMODATIE IN DE DOLOMIEteN

Hotel Lory is door haar inrichting ideaal als groepsaccommodatie voor uw winter- of zomervakantie. We hebben 24  kamers en kunnen hier maximaal 70 man herbergen. De ruimte in de bar en het restaurant zijn twee van elkaar gescheiden ruimtes en derhalve ideaal om iets te organiseren.
In zowel Molveno als bij de liften van Andalo zijn speciale parkeerplaatsen aangelegd voor bussen. Wij beschikken zelf over een garage voor max. 15 auto’s.

Vakantie op maat
Wij kunnen inspelen op uw wensen en voorkeuren betreffende eetgewoontes, slaapmogelijkheden en gebruik van andere faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld aangeven hoe laat u zou willen eten en of u een 3 gangen menu wilt of liever 2 gangen. Dit geldt tevens voor de kamers; wilt u uw eigen beddegoed meenemen? Eigen handdoeken? Kamers wel/niet schoonmaken, of om de dag? Alles is bij ons mogelijk in overleg. Zodoende u tegen een zo scherp mogelijke prijs uw wensen tegemoet te laten komen.

Winter dagtocht special
Voor de mensen die een dagje naar een groter gebied willen, bieden we een dagtocht naar het skigebied van Madonna di campiglio aan. Onder begeleiding van een gids een dagje toeren door de ‘Jet-set’ van Italië om daarna weer lekker terug te keren naar het hotel. Voor deze dag moet u wel enige ski-ervaring hebben en een geldige skipas voor het gebied van Madonna di Campiglio (dagpas).

Terug naar Hotel Algemeen