WINTERSPORT MET KINDEREN

 

Het hotel en het nabijgelegen skigebied zijn ideaal voor een wintersportvakantie met uw kinderen. 

Voor de kinderen tot 8 jaar is de skipas gratis!

Doordat wij een 'Nederlands' hotel zijn met Nederlandse werknemers is het de afgelopen jaren gebleken dat het voor gezinnen met kinderen ideaal is om bij ons te verblijven. De kinderen hoeven namelijk niet voor elke vraag naar hun ouders te lopen en kunnen gewoon direct hun wensen aan ons vertellen.

Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen en de ouders het goed naar hun zin hebben op vakantie en proberen daar ook zo goed mogelijk op in te springen. De kinderen kunnen zich in de bar, met een speelhoek, prima vermaken. Hier is ook Nederlandse TV aanwezig en natuurlijk gratis WIFI..

Ook zorgen we voor een speciaal aangepast (gezond) kindermenu. De kinderen kunnen dan met zijn allen aan één lange tafel eten. Tussen 17.30 en 18.00 gaan de kinderen aan tafel en zodoende hebben de ouders de tijd om de (kleinste) kinderen op bed te leggen voordat zij zelf gaan genieten van het 3-gangen diner.

De iets oudere kinderen kunnen zich dan vaak prima vermaken in het bargedeelte, waar toezicht wordt gehouden door een Nederlands-talige medewerk(st)er.

Terug naar winter algemeen