Vriendenweekend in de winter

Een onvergetelijk vriendenweekend beleeft u bij Hotel Lory in de Brenta Dolomieten in Italië. Deze regio leent zich perfect voor een actief en gezellig weekendje weg. Ongeacht het seizoen, kunt u hier genieten van de schitterende omgeving en Italiaanse keuken.

 Met 23 kamers, een prachtig terras, gezellige bar en grote eetzaal is Hotel Lory ingericht op het ontvangen van groepen. We hebben speciale arrangementen voor een vriendenclub of bijvoorbeeld een ski-vereniging. Ook helpen we u graag met het op maat organiseren van uw vriendenweekend in de Dolomieten. Niet iedereen staat op de ski’s?  Geen probleem, er is veel meer te doen dan skiën alleen!

Met je vrienden in de sneeuw

Wintersport in Molveno is hartstikke leuk en nog verrassend goed betaalbaar! Boek jouw vriendenweekend in de Dolomieten bij Hotel Lory, gelegen op slechts 3 km afstand van het skigebied ‘Andalo-Paganella’. Dit is een sneeuwzeker gebied, mede door een groot aantal sneeuwkanonnen. Het gebied kent brede en uitdagende pistes en is over het algemeen zonnig vanwege haar ligging op een groot rotsplateau.

Geniet verder van prachtige winterse wandelingen, een rit met een paardenslee, icekarten of een bezoekje aan een kasteel of stadje. Bekijk alle winterse activiteiten.

Bekijk hieronder ons speciale aanbod voor een vriendenweekend in de winter:

Dit aanbod is geldig in het laagseizoen. Wilt u langer of korter verblijven of heeft u andere speciale verzoeken? Laat het ons weten. Graag denken we met u mee.