Vriendenweekend in de Dolomieten

Een onvergetelijk vriendenweekend beleeft u bij Hotel Lory in de Brenta Dolomieten in Italië. Deze regio leent zich perfect voor een actief en gezellig weekendje weg. Ongeacht het seizoen, kunt u hier genieten van de schitterende omgeving en Italiaanse keuken.

 Met 23 kamers, een prachtig terras, gezellige bar en grote eetzaal is Hotel Lory ingericht op het ontvangen van groepen. We hebben speciale arrangementen voor wintersporters, fiets- of motorclubs. Ook helpen we u graag met het op maat organiseren van uw vriendenweekend in de Dolomieten.

Vriendenweekend in de sneeuw

Wintersport in Molveno is hartstikke leuk en nog verrassend goed betaalbaar! Boek uw vriendenweekend in de Dolomieten bij Hotel Lory, gelegen op slechts 3 km afstand van het skigebied ‘Andalo-Paganella’. Dit is een sneeuwzeker gebied, mede door een groot aantal sneeuwkanonnen. Het gebied kent brede en uitdagende pistes en is over het algemeen zonnig vanwege haar ligging op een groot rotsplateau.

Geniet verder van prachtige winterse wandelingen, een rit met een paardenslee, icekarten of een bezoekje aan een kasteel of stadje. Bekijk alle winterse activiteiten.

Bekijk hieronder ons speciale aanbod voor een vriendenweekend in de winter:

Dit aanbod is geldig in het laagseizoen. Wilt u langer of korter verblijven of heeft u andere speciale verzoeken? Laat het ons weten. Graag denken we met u mee.

Vriendenweekend in de zomer

De Brenta Dolomieten zijn tevens het ideale decor voor een gezellig vriendenweekend in het voorjaar of in de zomer. Overdag kunt u er met uw vriendengroep op uit in de bergen, waar u uitdagende activiteiten als Via Ferrata, downhillen en parapenten kunt ondernemen. Verder zijn er tal van prachtige wandelingen te maken, zowel rondom het Meer van Molveno als in de bergen. Neem bijvoorbeeld de kabelbaan ´La Panoramica´ tot 1.350m hoogte en geniet hier van het schitterende uitzicht en prachtige hikes.

De ´bleke bergen´zijn ook heel geschikt voor groepen die de omgeving op de motor of fiets willen verkennen. In de omgeving rondom Hotel Lory kunt u fantastische dagtochten maken. Hoge bergen, prachtige valleien en groene weilanden wisselen elkaar af.  

Voor fanatieke wielrenners of recreatieve fietsers die de omgeving en lokale keuken vanaf de fiets willen beleven, hebben wij speciale fietsconcepten voor groepen. 

Indien u graag meer wilt weten over onze faciliteiten, bekijk dan de pagina over Hotel Lory. Vraag naar meer informatie of boek direct jullie vriendenweekend in de Dolomieten.