Paragliding in de Dolomieten

Is het voor u ook een droom om te kunnen zweven?

Paragliding in de Brenta Dolomieten is een unieke en echte ‘bucketlist’ ervaring! Maak samen met een professionele gids een tandemvlucht van 30 minuten en zweef zo over Molveno heen. Vanuit de lucht ervaart u de schitterende omgeving met de grillige Dolomieten en het adembenemende meer van Molveno op unieke wijze!

Paragliden

Paragliding, ook wel schermvliegen of parapenten genoemd, wordt soms verward met parachute springen. Het is echter niet hetzelfde. Waar een parachute uw val afremt, gaat het er bij parapenten juist om zolang mogelijk in de lucht te blijven. Om echt te vliegen dus! De duur van een vlucht wordt voornamelijk bepaald door de aan- of afwezigheid van thermiek (stijgende lucht) en kan daarom variëren. Hoe dan ook is paragliding in de Dolomieten echt een onvergetelijke ervaring!

Tandemvlucht maken

Paragliden is erg leuk voor mensen van alle leeftijden. U hoeft geen ervaring te hebben om een tandemvlucht te kunnen maken. Na een korte briefing door uw professionele instructeur, bent u klaar om te genieten van deze bijzondere activiteit. Terwijl u comfortabel in de veiligheidsgordel hangt, stuurt de piloot u op elegante wijze over het gebied.

Tijdens uw vlucht worden foto’s en video’s gemaakt, die u direct na afloop ontvangt. Dit is een hele leuke en blijvende herinnering aan deze unieke ervaring! Paragliding in de Dolomieten kan bij I Fly Tandem. Met twintig jaar ervaring zijn zij dé lokale specialisten. Indien u in Hotel Lory verblijft en interesse heeft in een tandemvlucht, kunnen we dit met plezier voor u regelen. 

Hotel Lory in Molveno

Mocht u op zoek zijn naar een geschikte accommodatie en uitvalsbasis voor uw avontuurlijke vakantie in de Dolomieten, bekijk dan eens onze hotel pagina. Graag ontvangen we u in Hotel Lory in Molveno.

paragliding dolomieten