(E-)Mountainbike routes in de Dolomieten

Molveno, Andalo en de Brenta Dolomieten staan bekend om de vele mountainbike trajecten. Er zijn circuits van verschillende niveaus en afstanden. Vanuit ons hotel in Molveno bent u bijvoorbeeld zo op de ‘Alto-piano della Paganella’. Hier variëren de routes van relatief vlak en eenvoudig tot zeer spectaculair. De moeilijkste routes gaan door het hooggebergte, inclusief zware beklimmingen en technische afdalingen.

Echte (e-)mountainbikers vinden het hier een waar paradijs. Van auto´s heeft u hier geen last. Des te meer kunt u genieten!

Ideaal fietshotel

Overdag genieten van spectaculaire mountainbike routes in de bergen? Dit kan fantastisch vanuit Hotel Lory in Molveno. Na afloop van uw fietstocht in de Dolomieten, kunt u uw (e-)mountainbike schoonmaken en parkeren in onze fietsenstalling. Indien gewenst kunnen wij uw fietskleding wassen en drogen, zodat u de volgende dag opnieuw op avontuur kunt. 

Na een dag fietsen is niets zo lekker als bijkomen met een fris drankje of biertje op ons terras. Echt ontspannen kan ook in de sauna, die u voor uzelf kunt afhuren. Benieuwd naar onze overige faciliteiten? 

Dolomiti Paganella Bike Park

Het Dolomiti Paganella Bike Park omvat de omgeving van Molveno, Andalo en Fai della Paganella. Hier vindt u de mooiste mountainbike routes van de Dolomieten! Zowel beginners als ervaren (e-)mountainbikers kunnen zich hier fantastisch vermaken.

Tevens zijn er voor downhillers en freeriders twee speciale gebieden, waar zij ongestoord hun gang kunnen gaan. Net als op de twee zogenaamde pump tracks. Dit zijn speciaal aangelegde parcours om het mountainbiken en downhillen te oefenen.
Het park verzorgt verder heldere routekaarten en een ophaal- en shuttleservice, wat erg handig is.

U kunt uw eigen mountainbike meenemen of een (electrische) fiets huren. Met een e-mountainbike komt u met minder moeite en meer plezier op mooie plekken. Het extra steuntje maakt het mogelijk om met mensen van verschillende niveaus samen te fietsen, u kunt namelijk zelf beslissen hoeveel ‘hulp’ u wilt. Zo kunt u langere afstanden en meer hoogtemeters maken in 1 dag. Er zijn veel oplaadpunten, waardoor u nooit met een lege accu komt te staan.