Motorhotel in de Dolomieten

Mede vanwege de centrale ligging, is Hotel Lory het ideale motorhotel in de Dolomieten. Ons hotel is gelegen in Molveno, aan het gelijknamige meer en met uitzicht uit op de steile bergwanden en rotsen van de Dolomieten. In Hotel Lory ontvangen we veel motorrijders. We weten dan ook wat hier bij komt kijken en het hotel beschikt daarom over handige faciliteiten. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze faciliteiten, motorroutes en de beste manier om in Molveno te komen.

Bij terugkomst van een dagje toeren verwennen we u graag op ons terras of in de bar. Indien u het Motor & More arrangement bestelt, krijgt u een heerlijk ‘biertje en balletje’, ofwel een drankje met een klein bittergarnituurtje. 

Tevens serveren wij in ons restaurant dagelijks een ontbijtbuffet en diner. Naast de handige faciliteiten voor motorrijders, beschikken we ook over drieëntwintig kamers en een lift. We helpen u graag met het plannen van uw dagtrips. Bekijk de uitgebreide informatie over motorhotel in de Dolomieten of boek direct uw verblijf.

Molveno is een fantastische uitvalsbasis voor uw motorvakantie. Vanaf hier kunt u tientallen schitterende rondes rijden, door de bergen, langs valleien en meren en tig haarspeldbochten. Bekijk de  schitterende motorroutes in de Dolomieten, die we speciaal voor u hebben samengesteld.  

Ons motorhotel in de Dolomieten ligt op zo’n 12 uur rijden vanaf Utrecht. Het is een optie om de hele reis hiernaartoe op de motor af te leggen. Een overnachting in Duitsland of Oostenrijk ligt dan voor de hand.

Ook kunt u een deel van de reis met een auto met aanhanger afleggen. U kunt dan helemaal tot aan Hotel Lory rijden of in Zuid-Duitsland of Oostenrijk de combinatie stallen en met de motor verder gaan.

Uw motor laten brengen naar een van de dichtsbijzijnde luchthavens in Noord-Italië is eveneens een veelgebruikte manier van transport. Tot slot is het een optie om met de auto-slaaptrein van Dusseldorf naar Innsbruck te rijden.

Klik op de knop hieronder voor meer gedetailleerde informatie.