Plezier in de Italiaanse sneeuw

Bent u niet zo’n wintersporter maar houdt u wel van een winterse omgeving? Ook zonder te gaan skiën of snowboarden kunt u plezier hebben in de Italiaanse skigebieden. In en rondom Molveno is namelijk veel meer te doen dan alleen het vermaak op en rond de pistes!

Het dorpje is authentiek en in de winter zelfs sprookjesachtig te noemen. Omdat het op enkele kilometers van het skigebied van Andalo ligt, kunt u hier in alle rust genieten van het winterse berglandschap.

Bent u benieuwd wat er te doen is? Scroll dan naar beneden voor meer informatie over alle winterse activiteiten.

sneeuwwandelen italie

Sneeuwschoenwandelen

Maak een winterse sneeuwschoenwandeling om het meer of in de omgeving. U kunt kiezen uit vele mooie wandelpaden. Koffie drinken kan goed in de berghutten die u onderweg tegenkomt.

italiaanse skigebieden

Paardenslee

In het Nationaal Park van Adamello kunt u een romantische tocht maken in een paardenslee. De slee wordt door twee paarden voortgetrokken en de bijzondere tocht gaat door het bos en over besneeuwde velden.

italiaanse skigebieden

Paragliden

Geniet van de frisse lucht en prachtige uitzichten vanuit de lucht. U kunt namelijk ook in de winter gaan paragliden. Tijdens een tandemvlucht zweeft u over de magische Italiaanse skigebieden.

italiaanse skigebieden

Yoga en Wellness

Wie dacht dat wintersport en yoga niet samengaan, heeft het mis. In de Italiaanse skigebieden kunt u dit namelijk perfect combineren. Neem een yogales op ski’s op de pistes van Paganella. Breng ook een bezoekje aan een wellness centrum met sauna of aan een van de zwembaden in de buurt.

fatbiken dolomieten

Fatbiken

Als u zin heeft in actie, stap dan op een fatbike en verken de Italiaanse skigebieden op de fiets. Een fatbike is een mountainbike met extra dikke banden. Dit is gegarandeerd plezier!

icekarten dolomieten

Icekarten

Icekarten behoort ook tot de mogelijkheden. Ga de strijd aan met uw gezinsleden of vriendengroep en kijk wie er het eerst over de finish komt.

Winterse accommodatie

Kom voor uw winterse vakantie naar Molveno. Boek uw verblijf in Hotel Lory en geniet hier van persoonlijke service en gezelligheid. Stap de deur uit voor een van de vele winterse activiteiten in de buurt of kom tot rust in het hotel. Bekijk onze faciliteiten of boek direct uw verblijf.

italie wintersport hotel