Incentive in de zomer

Bent u op zoek naar een fantastische locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje of incentive in de Dolomieten? Aan het Lago di Molveno bent u in de zomer verzekerd van een geslaagde trip!

Molveno ligt op slechts twaalf uur rijden vanaf Utrecht en twee uur vliegen vanaf Schiphol. Het meer van Molveno biedt niet alleen schitterende uitzichten over het meer en de Brenta Dolomieten, maar er is voor groepen ook veel te doen!

Hotel Lory ligt in het centrum van Molveno en is perfect geschikt als groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje of incentive in de Dolomieten. We bieden ruimte aan zeventig personen verdeeld over twee- tot vijfpersoonskamers en ook is er een terras, bar en restaurant. In Hotel Lory heerst een informele sfeer en er zijn mogelijkheden om uw speciale verzoeken of activiteiten via ons te organiseren. Bekijk meer info over onze faciliteiten of lees verder voor meer informatie over groepsactiviteiten.

Zomers bedrijfsuitje

Spannende groepsactiviteiten die u ’s zomers vanuit Molveno kunt ondernemen zijn Via Ferrata, paragliden en downhillen. Een rit in La Panoramica, ofwel de kabelbaan van Molveno, is een meer ontspannen groepsactiviteit. U wordt tot een hoogte van 1.350 meter gebracht waarvandaan u een fantastisch uitzicht heeft over Molveno en het meer. Het is tevens een startpunt voor vele mooie wandelroutes.

Ook kunt u van de omgeving genieten vanaf bijvoorbeeld een mountainbike of wielrenfiets. Voor groepen bestaan er speciale fietsconcepten. Zo kunt u enkele dagen uw eigen Giro d’Italia rijden, compleet met ploegen, een proloog, tijdrit en berg- en sprintetappes.

Beginnende wielrenners of echte bourgondiërs voelen misschien meer voor het ‘Pas op, Pasta’ concept. Tijdens deze tochten aanschouwt u het prachtige landschap, bedwingt u de mooiste passen én kunt u genieten van de ‘Cucina Italiana’. Onderweg stopt u namelijk voor de lokale pasta of heerlijk Italiaans ijs.

Maar er is nog meer te beleven. Bekijk alle zomerse activiteiten in Molveno.

Groepsaccommodatie voor uw incentive of bedrijfsuitje in de Dolomieten boeken?