Incentive in de winter

Bent u op zoek naar een fantastische locatie voor een bijzonder bedrijfsuitje of incentive in de Dolomieten? Aan het Lago di Molveno bent u in de winter verzekerd van een geslaagde trip!

Molveno ligt op slechts twaalf uur rijden vanaf Utrecht en twee uur vliegen vanaf Schiphol. Het meer van Molveno biedt niet alleen schitterende uitzichten over het meer en de Brenta Dolomieten, maar er is voor groepen ook veel te doen in winter!

Hotel Lory ligt in het centrum van Molveno en is perfect geschikt als groepsaccommodatie voor uw bedrijfsuitje of incentive in de Dolomieten. We bieden ruimte aan zeventig personen verdeeld over twee- tot vijfpersoonskamers en ook is er een terras, bar en restaurant. In Hotel Lory heerst een informele sfeer en er zijn mogelijkheden om uw speciale verzoeken of activiteiten via ons te organiseren. Bekijk meer info over onze faciliteiten of lees verder voor meer informatie over groepsactiviteiten.

Winters bedrijfsuitje

Een paar dagen op wintersport met het hele team? De Brenta Dolomieten en de omgeving van Molveno bieden volop winters vertier! Naast plezier op de piste, is er een grote variatie aan andere winterse activiteiten. Denk aan langlaufen of karten op ijs. Houdt u het liever wat rustiger? Maak dan een winterwandeling, arrensleetocht of breng een bezoekje aan het historische stadje Trento of een van de kastelen in de buurt.

In Hotel Lory kunnen wij een winterse groepstrip tegen een scherp tarief aanbieden. We bieden persoonlijke service en zijn flexibel wat betreft uw wensen. Dit in combinatie met de gunstige prijzen op de piste maakt een incentive of bedrijfsuitje in de Dolomieten heel aantrekkelijk! Bekijk alle winterse activiteiten die u vanuit Molveno kunt ondernemen.

Groepsaccommodatie voor uw incentive of bedrijfsuitje in de Dolomieten boeken?