DE PARKEERGARAGE


We beschikken over een ondergrondse parkeergarage voor max. 15 auto’s met een hoogte van niet meer dan 1.90 m. Als u RECHTSTREEKS bij ons boekt (dus niet via een touroperator of booking.com)  kunt hier kostenloos uw auto òf motor stallen.

Als u de auto in onze garage wilt parkeren bent u verplicht om uw reservesleutel af te leveren, zodat wij ten allen tijde uw auto kunnen verplaatsen. Geeft u liever niet uw autosleutel aan ons of wilt u iedere dag van uw auto gebruik maken, dan is het handiger om uw auto te parkeren op de openbare parkeerplaats bij de kabelbaan (op 1 minuut loopafstand van het hotel). De kosten voor de parkeerplaats zijn in de maanden mei, juni en september € 8,- per dag en in juli en augustus € 10,- per dag,

In de winter wordt de auto meestal in de garage gestald en niet meer gebruikt tot de dag van vertrek, aangezien u gebruik kunt maken van ons pendelbusje. In de zomer vergt het wat meer tijd en organisatie omdat er dan vrijwel elke dag mensen aankomen en vertrekken en de auto wordt ook nog wel eens gebruikt voor een dagtochtje.
 

Met de auto, de aanhanger én motoren

Reserveringen voor de garage nemen in principe wij niet aan. De motoren kunnen altijd in de garage, motoren krijgen altijd voorrang op auto’s. Er is plaats voor maximaal 14 auto’s (of meer motoren). Tot nu toe heeft elke automobilist nog begrip gehad voor het feit dat een motor in de garage moet staan en derhalve de auto op de openbare parkeerplaats 100 meter verderop.

U kunt niet én de motoren, én de auto, én de aanhanger in de garage stallen. Dit zou niet eerlijk zijn tegenover de andere gasten die dan hun auto betaald moeten parkeren. Zoals de automobilisten begrip tonen voor de voorkeursbehandeling voor motoren, zo vragen wij uw begrip om uw auto en aanhanger verderop te stallen. De parkeerplaats van de kabelbaan heeft veel ruimte, de kosten hiervoor zijn € 10,- per dag.

Het Ski- of Fietsenhok
Het ski / fiets hok is in de garage en apart afsluitbaar. De sleutel is altijd te verkrijgen aan de receptie. In de winter is het hok verwarmd en er zijn genummerde kastjes waar u uw schoenen in kwijt kunt.


Terug naar Hotel Algemeen