BAR GEDEELTE

Hier worden de belevenissen van de dag verteld, tips aan elkaar uitgewisseld en alweer plannen gesmeed voor de volgende dag

In de bar en buiten op het terras kunt u heerlijk bijkomen van de ondernomen activiteit van de dag. Of u nu bent gaan skiën, motorrijden, wielrennen of wandelen…het is altijd lekker om bij thuiskomst eventjes bij te komen onder het genot van een natje en een droogje.

In de zomer hebben wij naast onze trouwe ‘Jupiler’ ook een lekker witbier aan de tap, ‘Namur Blanche’. Voor de wintermaanden veranderen wij deze in een ‘Leffe Blond’. De onmisbare Franciskaner Weissenbier ligt traditiegetrouw lekker koud in de koeling te wachten om uitgeschonken te worden.

Ook zal de ‘Spritz Aperol’ niet ontbreken en in de winter is onze beroemde ‘warme witte wijn, met appel kaneel’ te verkijgen.

Naast de lekkere drankjes hebben we ook een kleine kaart met daarop diverse borrelhapjes, Nacho’s en enkele verschillende belegde broodjes.

Tevens beschikt de bar en het terras over gratis WIFI en achter in de bar staat een spelletjeskast en er is een televisie aanwezig,  met Nederlandse TV op aanvraag.

 

 

Terug naar Het Hotel algemeen