HET HOTEL

GEZELLIG, KLEIN, KNUS EN PERSOONLIJK

Al bij aankomst zult u zich verwonderen over het fenomenale uitzicht vanaf het terras, eetzaal en wellicht ook vanaf uw kamer! Als u het hotel binnenstapt bevindt u zich gelijk in de sfeervolle bar, alwaar u kunt genieten van een lekkere cappuccino, een heerlijk biertje of een verfrissende ‘Aperol Spritz’.

In het restaurant wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en een wisselend drie-gangen menu geserveerd. 

Het hotel heeft een lift, een sauna, een afsluitbare parkeergarage en een apart af te sluiten ski/fietsen stalling. Voor de motorrijders, mountainbikers en wielrenners onder ons hebben we gereedschap, schoonmaak spullen en een compressor ter beschikking. Het ski-hok wordt in de winter verwarmd.   

Het hotel is tevens aangepast voor minder validen

We beschikken in de bar over WIFI waar u gratis gebruik van kunt maken. Voorlopig heeft Molveno alleen ADSL, waardoor de maximale snelheid maar 20 Mb/s. is. Als we dit zouden verspreiden over 24 kamers, dan is het gevolg dat iedereen op de kamer wellicht internet heeft, maar niemand een pagina openen kan. Totdat de infrastructuur hiervoor in Molveno niet verbeterd is kiezen wij ervoor om het te beperken tot in de bar.