Groepsaccommodatie in de Dolomieten

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in de Dolomieten voor uw vriendengroep, bedrijfsuitje of motor- of fietsclub? 

Kom bij ons genieten van het geweldige uitzicht op het Meer van Molveno en de bergtoppen van de Brenta Dolomieten. Vanuit Hotel Lory stapt u ’s ochtends zo dit schitterende plaatje binnen, waar u kunt genieten van verschillende activiteiten. In de zomer kunt u er wandelen, fietsen, motorrijden of Via Ferrata doen. Wintersporten of gewoon genieten van de prachtige bergen kan hier fantastisch in de wintermaanden.

Waar u ook voor kiest, in deze setting is het sowieso genieten!

Parkeren kan in onze ondergrondse parkeergarage, waar ruimte is voor vijftien auto’s. Verder zijn in zowel Molveno als bij de liften van Andalo speciale parkeerplaatsen aangelegd voor bussen. Dit is ideaal voor grotere groepen die in touringcars reizen.

Speciaal voor wielrenners, mountainbikers en wintersporters is er een afsluitbare fiets- en skistalling. Hier kunt u niet alleen veilig uw fiets of ski´s stallen, maar ook gebruik maken van gereedschap of uw materiaal schoonmaken. Indien gewenst kunnen we uw fietskleding wassen en drogen.

Groepsvakantie op maat

Organiseert u een vriendenweekend of bedrijfsuitje, dan bent u welkom in Hotel Lory. We bieden reeds verschillende arrangementen voor vriendengroepen, fietsgroepen en motorclubs, maar staan ook open voor speciale verzoeken. Zo kunnen wij inspelen op uw wensen en voorkeuren betreffende eetgewoontes, activiteiten, slaapmogelijkheden en gebruik van faciliteiten. 

Indien u graag een privéactiviteit wilt organiseren, dan stellen wij graag onze bar of eetzaal ter beschikking. Wat betreft de kamers zijn we eveneens flexibel. Wilt u uw eigen handdoeken of beddengoed meenemen? Kamers wel/niet schoonmaken of om de dag? In overleg is bij ons veel mogelijk. Ook helpen we u graag met het organiseren van uw dagtrips in de regio.

Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij maken er een succes van! Neem vrijblijvend contact met ons op of reserveer direct uw verblijf in Hotel Lory.