Familiehotel in de Dolomieten

Wij zijn Maurice en Karen en sinds december 2010 beheren wij Hotel Lory. Wanneer u in ons familiehotel in de Dolomieten naar binnen stapt, komt u waarschijnlijk direct één van ons tegen. Is het niet achter de receptie, dan wel in de ontbijtzaal of achter de toog. We vinden het erg leuk om onze gasten zich thuis te laten voelen in ons gezellige hotel.

Zelf voelen we ons al jaren thuis in Italië. Voordat we eigenaar werden van ons familiehotel in de Dolomieten, hebben we vier jaar rond het Sella-massief gewoond en gewerkt. Hier hebben we onder andere Chalet Carolina in St.Christina gerund. Daarnaast hebben we er ook gewerkt als ski gids en reisleidster.

In 2010 kozen we ervoor om ons te vestigen in het pittoreske dorpje Molveno. Compleet met een prachtig bergmeer en schitterende uitzichten. Wennen doet dit gelukkig nooit! We genieten elk seizoen van de almaar veranderende uitzichten en prachtige natuur rondom ons.

Ons verhaal

We groeiden zelf niet op in de Italiaanse bergen. Maurice is geboren en getogen in het Achterhoekse Lichtenvoorde, met een vertrouwde ons-kent-ons mentaliteit en waar een lach nog altijd niets kost en het meest oplevert.

Karen is grotendeels opgegroeid in Zuid-Limburg, waar de heuvels niet hoog genoeg waren voor haar ambities. De bourgondische en sociale manier van het Limburgse leven spreekt haar erg aan. Elkaar een handje helpen waar het kan en daarnaast vooral lekker eten, drinken en genieten van het leven.

Vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen op de Hogeschool voor Toerisme in Breda, zijn we samen het avontuur aangegaan. Via campings in Frankrijk en Spanje, receptiewerk op Aruba, reizen begeleiden in het verre Oosten en veel jobs in de bergen rondom Alpe d’Huez, zijn we uiteindelijk samen in Italië beland.

In 2014 stapten we in Molveno in het huwelijksbootje en in 2017 werd ons gezinnetje compleet met de geboorte van Sara en Samuel.

Samen delen we de liefde voor reizen, culturen en vooral de bergen.

Maurice en Karen

Genieten in Hotel Lory

Samen met ons team van enthousiaste medewerkers heten we u graag welkom in ons gezellige familiehotel in de Dolomieten. Of u nu op zoek bent naar een ontspannende of actieve vakantie, in de zomer of de winter, we zien u graag in Molveno!

We verwelkomen zowel stellen, gezinnen als groepen. Ook is ons hotel toegankelijk voor minder validen.

Bekijk meer informatie over ons hotel, de omgeving van Molveno en de verschillende activiteiten die je hier in de zomer en winter kunt ondernemen.