Accommodatie in Molveno

Wilt u graag een hotelkamer boeken of een appartement huren in Molveno, Italië? U kunt hier jaarrond genieten van de schitterende omgeving. Verblijf in Hotel Lory of huur een appartement direct naast het hotel. U kunt hier zelf koken of ervoor kiezen gebruik te maken van de maaltijden in het hotel. 

Kamers boeken in Hotel Lory

Hotel Lory beschikt over 22 comfortabele kamers voor twee tot vijf personen. Alle kamers hebben een comfortabel bed, schrijftafel en een eigen badkamer met wastafel en douche.

Onze kamers met balkon aan de voorkant van het hotel hebben een spectaculair en panoramisch uitzicht over het Meer van Molveno en de bergen. Verblijft u in een kamer aan de zijkant van het hotel, dan heeft u vanaf uw balkon uitzicht over de bergen en zijlings op het meer.

De kamers aan de achterkant van het hotel hebben weliswaar geen balkon met een spectaculair uitzicht, maar ook hier komt u toe aan een goede nachtrust. Bij uw boeking kunt u keuze maken uit een kamer aan de voor-, zij- of achterkant van het hotel. 

Appartement huren Molveno

Mocht u graag met uw gezin of groep in een appartement verblijven, dan kunt u ook in Molveno terecht. Direct naast Hotel Lory kunt u, zowel in de zomer als winter, verblijven in een comfortabel appartement. Er zijn drie appartementen, variërend in grootte en geschikt voor vier tot vijf personen. 

Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats, eigen badkamer en keuken. Hier kunt u zelf uw maaltijden bereiden, maar u kunt ook gebruik maken van de maaltijden in Hotel Lory. Iedere ochtend serveren wij een uitgebreid ontbijtbuffet. Op ons terras en in onze bar kunt u genieten van een hapje en drankje. Voor het diner wordt ’s avonds een afwisselend driegangen menu geserveerd.

Bij Hotel Lory kunt u tevens een lakenpakket huren, aangezien dit niet inclusief is bij de huur van een appartement. Voor slechts € 15,- huurt u een bedovertrek, laken, kussensloop en twee handdoeken. Zo combineert u het gemak van een hotel met de privacy van een appartement!

De appartementen zijn (alleen) van zaterdag- zaterdag te huur. Neem contact op als u meer wilt weten over het huren van een appartement in Molveno.