Maurice & Karen

dolomieten

Maurice is geboren en getogen in het achterhoekse Lichtenvoorde, met een vertrouwde ons-kent-ons mentaliteit en waar een lach nog altijd niets kost en het meest oplevert.

Karen is grotendeels opgegroeid in Zuid-Limburg, waar de heuvels niet hoog genoeg waren voor haar ambities. Ook de bourgondische en sociale manier van het limburgse leven spreekt haar erg aan. Elkaar een handje helpen waar het kan en daarnaast vooral lekker eten, drinken en genieten van het leven.

Via campings in Frankrijk en Spanje, receptiewerk op Aruba, reizen begeleiden in het verre Oosten en vooral veel ervaring in de bergen rondom Alpe d’Huez zijn we uiteindelijk in Italië beland. Hier hebben we ons plekje gevonden en dus gekozen voor de italiaanse hartelijkheid in combinatie met de mooiste en uniekste bergen van deze wereld; de Dolomieten.

 

De liefde voor reizen, landen, culturen en vooral de bergen hebben ons hart gestolen

We hebben 4 jaar rond het Sella-massief gewoond en gewerkt. Hier hebben we onder andere Chalet Carolina in St.Christina gerund. Daarnaast hebben we er ook gewerkt als ski gids en reisleidster. Nu hebben we 
gekozen voor het ‘totaal-plaatje’ van een plekje in de italiaanse bergen, 
inclusief de aanwezigheid van een prachtig bergmeer in een klein gezellig 
dorpje.

Cupido heeft ons samengebracht in het mooie Breda, waar we destijds allebei de Hogeschool voor Toerisme hebben doorlopen. Tijdens onze stage in Borneo sloegen de eerste vonkjes over. Dit is inmiddels aangewakkerd tot een aangenaam vuurtje en in oktober 2014 zijn we hier in Molveno in het huwelijksbootje gestapt.

 

Op 30 april 2017 werd ons gezinnetje compleet! Met de geboorte van Sara en Samuel werden we in één klap de trotse ouders van een dochter en een zoon. 

 

 

 

 

Er is een leuk artikel verschenen over ons in het ‘Emigreer-Magazine’.

Klik op de link om het artikel te lezen